onsdag 1 juni 2011

1/6 2011 - Livstecken

Hmm är det några som är här och tittar längre måntro? Vi har inte gått i ide även om det verkar så, men av olika anledningar får bloggen stå tillbaka lite just nu. Kommer att återkomma som bloggare, det känner jag nu när jag sitter här och skriver. Det är ju kul ju!

Snabb resumé över våren 2011!
Rusa har startat två lägreklass skydd med godkända resultat, även ett elitspår är avklarat med certpoäng och några till är på g. Kastor lever i all önskvärd välmåga.

Valparna växer och frodas, de är trevliga fina roliga och kanske liiite jobbiga ibland :) Men det är väl så det ska vara att ha unghundar, det tycker i varje fall uppfödaren. Ajax och Alpha har gjort debut i utställningsringen med bravur!

Många av våra duktiga barnbarn, dvs Dart- och Kastorungar, visar upp sig både här och där med stora framgångar, vi är lika stolta som alltid och gläds åt alla resultat.
Hoppas ni kommer tillbaka som läsare framåt augusti då sommaren ska summeras och hösten planeras, meeen om det händer något storartat så lover jag att skriva några rader!

På återseende...
Linda med familj och flock

4 kommentarer:

Lotta sa...

Äntligen!! ;)

Camilla sa...

Jodå, vi är några trogna läsare som inte är med i Facebook....
Kram från oss i västerås
Camilla m Rodde o Newton

Hundarna & livet sa...

Klart vi är här och kikar... och äntligen kom det en uppdatering. Vi väntar tålmodigt på nästa
Kram

Jennie sa...

Tror det är på sin plats att uppdatera igen :-)