söndag 17 februari 2008

Flytt

Igår gick flyttlasset från Brevduvegatan till Lillbacka. Vi fick fantastisk hjälp av pappa, min lillebror, Per, Malin, Tiina & Charlie, Johans föräldrar, Kjell & Maria och trollet.

ETT SUPERDUPERMEGATACK TILL ER ALLA!!!

Hela köket packades upp och diskades i ett nafs, möblerna bars in och ställdes på plats. Själv sprang jag mest runt och kände mig snurrig och bar på Moa medans folk frågade var saker fanns eller skulle vara... Standardsvaret var: Ingen aning?! Ställ det där ni tycker att det verkar passa så letar jag sedan :D
Lagom till kvällen kändes allt så pass klart att vi kunde sitta i soffan och titta på melodifestivalen. Skönt! Nu har vi väl bara ca 30-35 kartonger kvar att packa upp...

Hundarna då? Jo, grabbarna har tagit det hela med ro och verkar inte vara speciellt berörda men Rusis tycker att det här är väldigt konstigt. Hon är ju van att vi åker bort en del och då finner hon sig tillrätta på en gång, men nu när vi släpat med oss alla möbler för att sova här tycker hon tydligen att vi betett oss annorlunda. Hon har 100% koll på var vi går och var vi är, nu har vi ju 127 kvm att springa runt på så hon har att göra :)

Ett litet aber med flytten är att vi är bortkopplade från omvärlden då vi varken har telefon eller bredband för att bredbandsbolaget var VÄLDIGT snabba med att stänga av uppkopplingen i Solna men de kan inte tillhandahålla sin tjänst här ute förens om tidigast 4-5 veckor?! Så därför kan jag bli ännu svårare än vanligt att få tag på. Men våra mobiltelefoner fungerar (som tur är) så om ni vill något ring eller skicka ett sms...
Surfar just nu en aningen knackigt med ett GSM/3G kort, men hastigheten är sämre än modemhastighet så det går inte särskilt fort ska jag säga.

Avslutar med en hoper gratulationer
  • Träningskompisarna Malin & Pesto tävlade lydnadsettan med vinst och förstapris igår på Lidingö
  • Gun & Dartsonen Otiz tävlade lydnadstvåan i Linköping, också de fick ett förstapris och vann!
  • Två Dartsöner, nämligen Kogaråsens Reko och RedGblins Erko är röntgade med A på höfterna och ua på armbågarna. Härligt!
  • Och till sist ett grattis till Dartbarnbarnet Svante som var på utställning och blev BIR och BIG-placerad igår.
Nu ska vi se om det här fungerar.... Om ni har läst igenom inlägget så gick det bra :D
-Linda

4 kommentarer:

Carina sa...

Grattis till flytten! Så härligt!! Inte så att ni blir lite mörkrädda därute i skogen, va?
Tack för tipsen om framåt och uppletet! Kanon!
Kram Carina & Narni

Anonym sa...

Grattis farfar DART på din födelsedag :)
Många kramar från lilla prinsen med familj

Kerstin sa...

Grattis till flytten. Fast jag blir alldeles matt när jag tänker på flytt. Har gjort det några gånger kan man säga.
Hundarna måste väl uppskatta att ha yta utanför och springa runt på och skälla på grannar och alla djur som kommer att reta dom utanför tomten.
Tusen Kramar
Kerstin och Ockra och Axa

Anonym sa...

Grattis Dart! Glömde bort, grattade brorsan, men nu så...Grattis Dart från en av dina gamla flammor
Hexa, Matte grattar hon med