tisdag 16 juni 2009

2 år



Idag firar vi vår "lilla" Moa som redan fyller två år! Alldeles nyss var hon en liten liten bebis, nu är hon en stor tjej som pratar o babblar och vet precis hur hon vill ha det eller inte vill :) Hon säger mängder med roliga saker, hennes flickdocka heter Arne, kossa=morsa blomma=gumma, alla traktorer är Willes osv osv...

Helgens långresor är avklarade och ganska så möra kom vi hem igår. Vi är glada att vi både hann med bröllopet i Östersund och prästvigningen i Växjö, men om det någongång skulle upprepa sig med två evenmang på samma helg som det är nästan 100 mil emellan då blir det nog till att välja... Moa var fantastiskt snäll i kyrkan båda dagarna, i synnerhet i söndags för den gudstjänsten tog nästan 2 timmar. Men med en mutpåse fylld med diverse ätbart kommer man långt :)

Idag ska vi ha kalas och sedan blir det ett par lugna dagar innan det är dags att dansa runt majstången på midsommar. Lena & Wille kommer åkandes från Småland för att fira denna högtid tillsammans med oss Stockholmare, Jättekul!

Hundarna har haft det superbra hemma hos Malin och Magda. Vi lyckades möta Magda på vägen hem i går så Kastor han har fått en ensamnatt med sin familj. Malin tar med sig Rusis när hon ändå ska hit och äta tårta idag. TACK TACK snälla båda två för hjälpen!!!!

Hej svejs
Linda










4 kommentarer:

Pia Brygård sa...

Hipp hipp hurra för Moa som blir 2 år idag!

Kramar och hundpussar från Pia o Co

Linda m flock sa...

Stort grattis till lilla Mois idag :) Hoppas ni får en kalas fin dag tillsammans
Kramizar från norr

Magdalena sa...

GRATTIS MOA!!
Skit att vi inte kunde komma idag. Hoppas Mois fick en massa fina presenter!

Anonym sa...

Grattis till lilla söta Moa!!!
Låter som om ni haft fullt upp minst sagt!!!

Ja nu får vi hoppas på Dartan barnbarn :)
Gör utstryk i morgon (tors) så då får jag förhoppningsvis besked om när det ska bli dags...
Eftersom Otiz kommer hit på väg upp till Uppsala på tors. så vore det ju bra om hon ville då ;)

Hur som helst hoppas vi allt går bra :)
Kramar Gunbritt