onsdag 10 juni 2009

Jobbar natt i natt och tänkte passa på att få ur mig några rader, för just nu finns det annars ingen tid till att sitta vid datorn över huvud taget.
Har hunnit med några träningspass och faktiskt två spår till lilla Rusis. Även Kastor fick gå ett spår i lördags då jag Susanne och Pia sågs på Lidingö och tränade. Vi hann alltså med spår och uppletande vilket gick riktigt bra. Annars är det just nu lite stiltje på träningsfronten, dels för att jag är inne i en period med lite mer jobb och dels för att vi åker till Jämtland i morgon. Hundarna utlokaliseras till supergulliga Malin & Magda som tar varsin hund under tiden vi är ute och flänger. TACK!!!

På lördag gifter sig min kusin i Östersund och på söndag kl.11 ska vi infinna oss i Växjö Domkyrka för att närvara vid Maries prästvigning. Det här innebär att vi på natten mellan lördag och söndag ska köra dryga 80 mil... Galet?! Ja lite kanske, men vi ville inte missa bröllopet och hur många gånger i livet blir man bjuden till en prästvigning? Inte så många gånger för vår del i varje fall.
Eftersom vi ska på två festligare tillställningar ställer det ju lite högre krav på utstyrseln än de sedvanliga jeansen :) Lagom till det här brakar vår tvättmaskin samman, så nu har vi fått flänga som galningar fram och tillbaka till mina föräldrar för att tvätta det som måste tvättas innan vi åker.
För att göra livet lite stressigare fyller dessutom Moa två år nästa tisdag den 16:e och vi kommer hem på måndagen och ska alltså till tisdag hinna städa, baka, klippa gräset (som växer så det knakar just nu) och allt som ska fixas för att det ska bli en minnessam dag :) Café Lillbackas Veranda håller öppet från 14 för alla er som vill träffa världens gulligaste tvååring!

Avslutar med ett kollektiv GRATTIS till alla er som tävlar och är duktiga med era hundar. Kan avslöja att nu är det så många duktiga Dartbarn som varit ute på tävlingsbanorna att Dart saknar bara 1 enda poäng för att få ett Bruksavelspris.... Visserligen postumt men dock.

Nä nu ska jag visst jobba lite också...
Återkommer när vi landat hemma igen och det blivit lite lugn och ro.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kul med en uppdatering! Det verkar som om även du har fullt upp, så att klockorna rusar...

VI hörs av när du får lite tid över till prat!
Kram
Carina & Narnithesoffhund som inte bidrar till några Dartpoäng alls just nu :-))

Magdalena sa...

Hoppas ni har det bra i Jämtland o kör försiktigt...Kastor håller ställningarna här hemma och är väääldigt duktig på att tigga o charma folk här med;. Är verkligen förvånad över att en okastrerad hanhund verkar äta ALLT.