torsdag 11 november 2010

11/11 2010 - 8 veckor flyttdags

Dakaru's Ascot (orange) med Charlie & Tiina Nyberg



Dakaru's Aslan (lila) med Chris Wäyrynen


Nu är tiden inne och de första valparna har flyttat, Aslan & Ascot har åkt till sina nya hem idag. Vi önskar er all LYCKA med era valpar och hoppas att de kommer att motsvara allas våra förväntningar!

Vi förbereder flytten med bad och kloklippning och ser till att ha en liten flyttväska att ta med!

Konstigt, åtta veckor sedan det här gänget föddes och 17 veckor sedan vi gjorde vår quickresa till Tyskland. Undrar om det är valparna som ätit upp tiden för inte brukar höstarna gå så här fort i vanliga fall?!

En uppfödares betraktelser: åtgången på toalettpapper och kaffe skjuter i höjden och man tränar sina färdigheter som bagare. Nu är det slutfikat i Lillbacka för i varje fall det här året!!! För att inte tala om hur mycket tidningar vi har förbrukat... Tur att returpapper är gratis!

Rusa som ju varit en väldigt len moder har senaste dagarna nästan helt slutat att mata sina ungar, hon leker med dem men nu tycker hon tydligen att de ska stå pall för lite mer hårdhänt behandling... Valparna är inte lika imponerade och uppsöker någon säker plats när hon börjar susa runt som ett jehu. Vad valparna anbelangar så är de nog helt färdiga att flytta härifrån, de blir ganska ofta osams och brakar ihop men samtidigt är det ju mysigt att ligga hos ett syskon när man ska sova.

Nu ska jag bada dem som ska åka i morgon, hej svejs!
Linda

3 kommentarer:

Kerstin sa...

När jag ser Tiina och Charlie´s nöjda miner med en sån rasande gullig valp så blir jag grymt valpsugen. Åh, vad härligt det är att få hem ett efterlängtat yrväder.

kattis sa...

Himmel vad tiden gått fort! :-O Tycker nyss jag satt och höll tummarna inför valpningen. :-D Önskar valpköparna stooort lycka till med sina små charmtroll! :-)

Carina sa...

Så fina dom är! Ulliga och fluffiga och mjuka och vassa tänder :-)
Nej, jag är inte avrest till en annan galax, även om man kunde tro det...
Kram från Carina & Narni