måndag 8 november 2010

8/11 2010 - Nedräkning



Söndagkväll tillbringades hemma hos familjen Nyberg i Åsättra igen, Ascots nya hem. Valparna fick en utflykt och en biltur och vi fick supergod middag! Även denna gång gick allt bara fint och de små fick träffa superkatten Flört igen och även denna gång passerade det mötet utan några större reaktioner.

Idag har vi också varit på en tur till Wira Bruk och kennel Wirabruks. Valparna tog genast den stora tomten i besittning och kutade runt och undersökte allt. När de hade sprungit av sig den värsta energin fick de följa med in och det var uppskattat :) Massor med leksaker och spännande saker, katten Conny lade de aldrig märke till för han satte sig i trygghet bakom en soffkudde. Hemresan gick via djuraffären under tiden gänget sov gott i buren.

I morgonkväll är det dags för veterinärbesiktning på Arninge djurklinik och onsdagen är jag på konferens med jobbet från tidiga morgonen till sena kvällen och på torsdag börjar den STORA flytten.

Ska försöka fotografera så mycket jag kan nu de här sista dagarna sedan är det alla ni som får hem era valpar som får förse oss med bilder istället!

Hej svejs
Linda

4 kommentarer:

Anonym sa...

Guuuuuud va söta dom är !
Måste va lite ångest nu för flytten =(

Kramiz Lollo & Spexa

Kerstin sa...

Helt fantastiska bilder på fantastisk gulliga valpar. Lyckliga valpköpare som får hem en sån gullig ulltott. Fast med vassa tänder då förstås.
Kram Kerstin

Maria o Viska sa...

Så underbart fina valparna är! Tittar in här lite då och då och njuter av era härliga valpbilder.

Tina sa...

Hej Linda med Flock!
Vilka underbart söta valpar, man blir ju helt såld att titta på dom.
Nu ska du snart leverera, tänker på er.
Kram från Visby, Tina