fredag 19 oktober 2007

Bildblog

Bildbloggen inleds med en bild från igår på Kastor, och då passar vi på att berätta att vi gläds över hans valpar hos Newstory där nu hela kullen är röntgade med A på höfterna och ua på armbågarna. Härligt!!! Dessutom vill vi gratulera Pål & Nezzie ur denna kull som förra helgen tävlade lydnadsklass I med vinst och ett förstapris. GRATTIS!
Inte nog med att hundarna i den här kullen är friska de är dessutom väldigt väldigt trevliga och de gjorde ett kalasbra MH. Det är kul att vara farmor :)

Här en bild på Dartvalpen Kogaråsens Orca. Vi träffas så gott som dagligen eftersom Orcas matte också är mammaledig till lilla Nora som finns på bild lite längre ner. Igår var vi och promenerade tillsammans och hundarna har jättekul ihop. Promenaden avslutades i ett sandtag som är superkul att springa i. På bilden här nere säger Orca till Gira (som hon bor ihop med) att bollen minsann är hennes! Kolla in gaddarna

Nora

Nu följer en bildsvit på Moa som växer och frodas. Igår började hon och Johan på babysim. Jättekul tyckte båda två. Hon blev 4 månader häromdagen och väger nu 7500 gram och är 65 cm lång. Med andra ord en ganska bastant tjej :)




Vi avslutar med en bild på Rusis, eller skitRusis, snacka om att kunna smutsa ner sig maximalt... Hundarna blev lämnade i all hast häromdan och så behandlar man inte Rusa bin Laden ostraffat. För hon hann med att sabba husses ena MC-stövel, hon knaprade på en av hans vinterkängor och hon satte tänderna i en av tvärliggarna till en köksstol. Fy faen vad det såg ut när jag kom hem. Trodde faktiskt inte att hon skulle ge sig på skor, för hon har aldrig visat något som helst intresse för dem någonsin. När hon var lill-liten hade vi ett kompostgaller i hallen så då kunde hon inte komma åt skorna. Det blir vi nog tvungna att plocka fram igen... Okej att hon sabbar hundleksaker, men det blir ju apdyrt om hon ska gå lös på våra saker och inredningen. Nu i helgen ska vi på kurs och det ska bli superroligt. Återkommer med rapport. Hej svejs!



6 kommentarer:

Anonym sa...

Go syrran go det är rätta takter.snyggt jobbat fast jag har inte riktigt vågat mig på något mer men hon ska allt få se matte när jag är själv hehehehe

Anonym sa...

Kan tänka mej att det var en hel del sand som fick dammsugas upp hemma sen!
Men hon ser för härlig ut.
Kramar Kerstin

Carina sa...

Tjena!

Känner igen lite bin laden fasoner även här hos oss... Narnibinladen tog Antons kompis cykelhjälm med sig i smyg ut på gräsmattan och sågs raca runt huset med inredningen till hjälmen i högsta hugg... Ooooops.

Annars funderar vi på hur man får bort förarbromsen? Narni har sån jääääääääävla fart på inkallningen att hon har kommit på att enklaste sättet att få stopp är helt enkelt att i sista millimetern framför matte slänga upp bredsidan (=krock) och då fälls hon automatiskt in i fotposition... Hm.... Visst är det kul med fullt ös, men men... Någon bra idé? Ingångsövningar på kort avstånd är inga problem, utan det är när vi kommer upp i sträckor 20-30 meter som förarbromsen kopplas på... Mot en vägg är ju bra, men då blir ju farten skit...

Anonym sa...

Jag tror att det ligger något i generna på denna varianten från Gamleby när det gäller tuggandet:) Kompostgaller till all ära men det har aldrig stoppat Limpan från att få som han vill. Lycka till.
PS. Hon är riktigt söt eran Moa.
Kram Annelie

Anonym sa...

Ja du vännen, vilken underbar man jag har...vi gjorde ett kanonfint arbete med våra barn. Dom är ju helt fantastiska..friska, sunda och kanon trevliga. En stor pözz till dig för att du är du ;)

Anonym sa...

Härliga bilder!!! men nu är det väl ändå dags att uppdatera;)?
/Magda