söndag 8 augusti 2010

8/8 2010 - 3 veckor.

Jaha nu har vi passerat tre veckor sedan parning och än så länge har madame inte uppvisat några säkra dräktighetstecken. Hon ulkade till några gånger i fredags men hon slukar sin mat med sedvanlig aptit så ja det är bara att vänta och se.

Avvaktar med veckobilder tills att jag defintivt vet att hon faktiskt är dräktig. Känns som om risken finns att bilderna överanalyseras och man ser saker som inte finns.

Vi har fortfarande en vecka ledigt kvar och just nu är vi i vår stuga i Hoverberg i Jämtland. Det är så skönt att vara här, för alla de där måstena man har hemma finns inte så vi unnar oss långa sovmornar slöa frukostar och sedan får dagarna bli som de blir. Vi kom upp hit vid middagstid i torsdags och fredagen ägnades åt att göra ingenting och att komma in i lunken för hur det än är har vi alltid lite storstadsspeed i oss och det tar ett litet tag att varva ner. Igår lördag var det dop för min kusins son, en fantastiskt fin tillställning - vi var i en visningsträdgård med vidsträckt utsikt, fin musik på fiol och dragspel och gott dopkaffe.

Idag åkte vi till Klövsjö som för några år sedan blev utsedd till Sveriges vackraste by och det är verkligen såååå vackert! Det är så hänförande när man passerar den sista bergskammen och kör ner mot samhället att solen dessutom sken idag gör allt ännu vackrare! Vi började med fika på Kullens gårdsmejeri, där de på söndagar dukar upp en fikabuffé till det facila priset av 100 riksdaler. Vi åt smörgåsar med gårdens ostar och Johan drack öl från Klövsjös eget bryggeri och därefter var det kaffe och kakor & muffins av alla möjliga sorter. Synd (eller tur kanske) att man blir mätt :)

I morgon ska flera av mina kusiner till Åre och åka zipline och vi funderar på att åka med om bara vädret är okej och titta eller ta linbanan till Åreskutans topp.
Åker vi med så stannar vi till på Lundhags i Järpen och letar efter fynd.

Vi åker hemåt igen nångång i mitten på veckan så vi hinner landa och komma i ordning innan det är dags för vardagsliv med dagis och jobb igen, men jag kan lova att vi tänker njuta av den här sista veckan! För ovanlighetens skull var detta ett väldigt ohundigt inlägg men när hundaktiviteterna enbart består av promenader så finns det inte så mycket att berätta om.

Vid första bästa händelse i Rusas förväntade dräktighet lovar jag att uppdatera er!
På återseende...

Inga kommentarer: