onsdag 29 september 2010

29/9 2010 - Två veckor



I morgon är det två veckor sedan valparna föddes, och bara sex veckor kvar tills de ska flytta... Ni som väntar på valp tycker förstås att det är en evighet men här känns det som om tiden bara rusar fram.

Idag har jag sett flera av dem sitta på sina små rumpor och några stycken uppvisar sociala beteenden mot Rusa, slickar i mungiporna och viftar på svansen åt henne. Urgulligt! Igårkväll tyckte lilla Lila att han skulle smaka lite på hennes ena bakben.

Jag räknar med att de kommer kunna bo kvar i valplådan en vecka till, sedan är det dags för flytten ut till vår tänkta valphage i köket. Eventuellt flyttar vi ut lådan några dagar innan för att de ska få vänja sig vid att det är lite mer liv och rörelse omkring dem innan de blir tvugna att överge sin låda. Dessutom längtar både jag och Johan tillbaka till vår säng även om vi sover bra i gästrummet...

Nu ska jag hoppa i säng! Godnatt!
Linda

5 kommentarer:

Lena sa...

Fantastiskt fina små pälsbollar! =D
Kan man få låna den gulliga kennelflickan till nästa gång det är dags för en kull här???

Cecilia med flock sa...

Underbara små sötnöss, -alla 10 i lådan:-)

De 8 små växer så det knakar ju, nu börjar de se ut som små hundar (läs efterlängtade terrorister) :-)

Hundarna & livet sa...

Valparna är fantastiskt söta och det är roligt att du är så flitig med dina uppdateringar. Men kennelflickan är ju bedårande, hon verkar ta sin uppgift på fullaste allvar. Tur du har henne. Kan du fråga när vi får komma och titta på hennes skötebarn ;-)

Anonym sa...

Duktiga Moa :-)

kattis lundgren sa...

Gud så fina de är, Linda! Helt enkelt bedårande... :) Man blir glad och varm inombords av att läsa det du skriver om de små gullrumporna - och deras duttiga mamma Rusa. :)

Och så måste jag säga GRATTIS till kennelnamnet, helt enkelt perfekt! :)