söndag 5 september 2010

5/9 2010 - Vecka 7

Då har vi klarat av sju veckor av dräktigheten och det är nu bara knappt två veckor kvar tills det är dags för valpning. Nu är det lätt att få känna valparna och det råder fullt aktivitet både inuti och utanför Rusas mage. Valplådebygget är i full gång, och pga att byggmästaren inte iddes såga mer än nödvändigt blir låda högre än vi hade planerat men den ser fin ut :)

Rusa mår annars alldeles prima, som en primadonna helt enkelt. Hon håller fortfarande god fart på promenaderna och det är precis lika roligt som vanligt att leka med oss. Hon vill dock inte ge sig in i några yviga lekar med andra hundar vilket märks nu i helgen eftersom vi fått äran att passa ZuperZakk när Eva är Norge och jobbar. Zakk & Rusa brukar i vanliga fall röja rätt duktigt men den här gången finns det inte en ansats till lek till Zakks förtret :)
En skillnad som märks på madame är att har hon lagt sig tillrätta här inne vill hon ogärna resa sig i onödan *ler* så hon ligger som en pascha mitt på golvet för det mesta. Tydligen är hon nöjd att valplådebygget är igång för hon har helt lagt ner allt sitt egna boande. Skönt!








Veckans grattisar presenteras i fortsättningen på hemsidans förstasida och alla ni som har duktiga Dart- och Kastorbarn som vill uppmärksammas där får gärna skicka ett mail om jag missar någon av er!
Fortfarande inte ett ljud från SKK så i morgon ska jag se till att jag kommer ihåg och ringer och hör hur det går med vår kennelnamnsansökan...
Hej svejs!
Linda
.

3 kommentarer:

Hundarna & livet sa...

Ser ut att vara en mycket nöjd och belåten blivande mor

malin dertell sa...

Som gravid/dräktig får man göra och bete sig som man vill! Vi valapr ju nästan samtidigt så kan man få lpna lite utrymme i lådan tror du?

Jennie sa...

Shit vad tjock hon är! Måtte det vara många flickor där inne!