lördag 14 februari 2009

Alla hjärtans dag

Belle & Kastor

Kastor var den av hundarna som firade alla hjärtans dag i vår familj. För tredje dagen i rad träffades han och Belle och idag blev det parning. Så nu är det bara att räkna nio veckor framåt i almanackan.... Vecka 16 kan vi alltså hoppas på att det kommer små valpar hemma hos Kicki! Det lilla kärleksparet ska få några chanser till att ses så får vi se om det blir fler parningar. Men när första parningen är avklarad är känslan att man kan pusta ut lite grann :) Lite info om den kommande kullen finns på hemsidan http://dartan.se/ och på Kipis sida

I övrigt innebar lördagen sökträning för Rusa och kusinkalas för Moa. Vi har ju haft några veckors paus och det kompenserade madame med att rusa (man måste leva upp till sitt namn, haha) i överljudsfart de två första skicken. Och när man lägger mest fokus på att spränga ljudvallen hänger inte alltid hjärnan med... Men när den värsta överskottsenergin var urblåst skötte hon resten av skicken alldeles ypperligt, dvs bra sökskick och fina framslag.

I morgon har jag lyckats byta bort mitt kvällspass så efter att jag slutat jobba klockan 15 ska Kastor först på dejt och sedan ska Rusis få åka till ridhuset för veckans kamplek med Per. Ja dagarna har verkligen en tendens att gå i ett, men då hinner man ju inte ha tråkigt i varje fall...

Fortsatt trevlig helg för er som är lediga önskar
Linda, som inte är bitter över att behöva jobba helger

3 kommentarer:

Anonym sa...

Tjusigt par! Kommer bli underbara härliga busvalpar där med!
kram kram Carina & Narni som har tränat uppletande kombinerat rådjursbajsleta i överljudsfart... Hm..... Samtidigt....

Anonym sa...

Härligt att världen skall berikas med fler kastorbäbbar:).
Kul att du ha blitt litet flitigare på att blogga! Hoppas ni slipper fler basilusker hemma hos er för ett tag nu...undrar vad Johangjort för att skaffa sig ett sånt immunförsvar? Han verkar mest klara sig hela tiden!?

Anonym sa...

Va kul med små kastor vappisar snart igen ! Vi håller tassarna att de blir en hel drös =)
Och va fina bilder du tagit , hummm ¨får rusis jaga kråkor ?? *fniss* Jag har massa "dagis basilusker" hemma hos mig just nu , uch va trist de är o va sjuk ! Speciellt med två redbull speedade hundar hemma =) Men men de går ju över får muta med några ben tror jag de brukar funkar en stund !
Ha de gott !
Kram Louise & Spexa